NVM Open Huizen Dag

‘NVM Open Huizen Dag hét moment om je slag te slaan’

Nieuwegein, 21 september 2015 – Een recordlage hypotheekrente, een breed woningaanbod en nog steeds laaggeprijsde huizen. Allemaal aantrekkelijke ingrediënten om je slag te slaan op de koopwoningmarkt. De NVM Open Huizen Dag, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 3 oktober, is een goed middel bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens de NVM Open Huizen Dag kunnen potentiële kopers zonder afspraak te koop staande woningen bezichtigen. Aan de laatste NVM Open Huizen Dag, in maart, deden zo’n 46.000 huizenbezitters mee. Er werden 150.000 bezoeken afgelegd. Deze cijfers onderstrepen de enorme en aanhoudende populariteit van de NVM Open Huizen Dag.

Noviteit is dat iedere bezoeker gratis drie weken een (regionale) krant van de Persgroep/Wegener krijgt. Bovendien maakt de bezoeker kans op een keuken van Brugman ter waarde van 15.000 euro.

NVM-voorzitter Ger Hukker ziet de komende NVM Open Huizen Dag met veel vertrouwen tegemoet. “De hypotheekrente is momenteel de laagste in vijftig jaar. De 10- en 20-jaarsrente zijn historisch laag. Mensen kunnen nú hun slag slaan en daarna voor langere tijd genieten van lage maandlasten. Het aanbod laat al een paar jaar een dalende tendens zien, maar er valt nog genoeg te kiezen voor mensen die overwegen een huis te kopen. Ook zijn huizen, ondanks de stijging die afgelopen jaar is ingezet, nog steeds zeer aantrekkelijk geprijsd”, aldus Hukker.

De NVM Open Huizen Dag vindt plaats tussen 11.00 en 15.00 uur. De NVM presenteert de woningmarktcijfers over het derde kwartaal op donderdag 8 oktober.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *